Wakker en blijf wakker!

Afgelopen zaterdag was het zover: het Openbaring 12 teken kwam aan de hemel en de mogelijkheid van een opname vlak voor of op 23 september 2017 was daar. Twee dagen later lijkt de conclusie dat de mogelijkheid een onmogelijkheid lijkt te zijn.

Opties

Zijn we teleurgesteld, zijn we uit het veld geslagen? Nee, absoluut niet! We hielden rekening met de mogelijkheid dat de opname zou plaatsvinden, maar de optie dat het niet zou gebeuren was er ook.

Nieuwe datum?

KalenderGaan we nu gelijk op zoek naar een nieuwe datum? Nee, want we zijn geen datumprikkers. Wij zullen zeker verder gaan met ons onderzoek. Dit onderzoek is gebaseerd op de volgende vijf pijlers:

  • Gods Woord, de Bijbel
  • de bijbelse feesten uit Leviticus 23
  • de tijdslijnen
  • het indrukwekkende teken van 23 september
  • het wereldgebeuren

We blijven onderzoeken en verwachten nog steeds de opname van Zijn gemeente; we krijgen alleen meer tijd om er naar toe te leven, meer tijd om ons onderzoek te doen en te delen op onze site.

Tweeling

Openbaring 12 en 23 september blijft onlosmakelijk aan elkaar verbonden, als een tweeling die niet zonder elkaar kunnen. Het teken was er! De verwachting blijft! Onze hoop blijft in Christus!

Schaduw

Helaas werd ons weekend overschaduwd door de uitzending van RTL EditieNL van vrijdag 22 september. De kop boven het artikel op de site heeft veel negatieve reacties en vooroordelen gegeven. Onze intentie was goed en oprecht, de uitkomst was zeker niet zoals wij hadden verwacht. Inmiddels is er een nieuw artikel door hun gemaakt, waar we veel meer tot ons recht komen. Opnieuw willen we benadrukken: we hebben niet gezegd dat de wereld vergaat. We hebben elke keer benadrukt dat er een mogelijkheid was van de opname van de gemeente.

Meer bekendheid

Vanmiddag mocht ik iets na half vijf live op Groot Nieuws Radio ook ons verhaal vertellen. Deze uitzending is hier te beluisteren (vanaf 36:30). Daarnaast zal er morgen opnieuw een artikel in het Nederlands Dagblad over ons verschijnen.

Hoe nu verder?

olielampOnze focus is en blijft op Jezus Christus en Zijn reddingsplan, dat Hij ons aanbiedt. Dit willen we graag laten zien door onze woorden en daden. We zijn wakker, zoals de vijf wijze maagden in Mattheus 25 ook wakker waren. We gaan niet meer sluimeren of laten ons in slaap sukkelen. Nee, zeker niet: de tijd waarin we leven is en blijft boeiend en het uitzien naar de dag dat de opname wel gaat plaatsvinden neemt niet af. We blijven vol verwachting uitzien naar het moment dat we onze Bruidegom gaan ontmoeten. Onze olielamp is gevuld en we zorgen ervoor dat we deze lamp dagelijks bijvullen, door dicht bij Hem en Zijn Woord te blijven.

Wees sterk en Hij zal uw hart sterk maken,
u allen die op de Heere hoopt!
(Psalm 31:25)

0 0
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

0 Reacties