KEN JIJ JEZUS CHRISTUS?

Als je op deze site wat hebt rondgekeken en allerlei dingen hebt gelezen, over gebeurtenissen in de toekomst, kan ik mij voorstellen dat dit vragen bij je oproept. Bovendien kan er een angst bij je opkomen: “Wat gaat er met mij gebeuren?” Of je doet het af als allemaal onzin. Zo kun je op verschillende manieren reageren op wat je leest.

Toch wil ik je uitdagen om even verder te lezen en even het filmpje hieronder te bekijken, want stel je eens voor dat het toch waar is! Stel je voor dat God toch echt bestaat! Dat Hij inderdaad een Zoon heeft, Jezus Christus. Een Zoon die bijzonder was en is.

Wie is Jezus Christus?

Het lijdt geen twijfel, dat Jezus de meest opmerkelijke persoon geweest is die ooit geleefd heeft. Tenslotte delen wij heel de wereldgeschiedenis in naar wat vóór Hem en wat na Hem heeft plaatsgehad! Hij is Gods Zoon en heeft op dezelfde aarde geleefd, als waarop jij nu leeft.

Kennen

Je mag Hem leren kennen, op de manier zoals je je vrouw of man kent, zoals je bevriend bent met die speciale vriend(in). In zo’n relatie heb je contact met elkaar, je appt, je smst, je praat en deelt met elkaar. En zo leer je elkaar kennen, steeds meer en meer. God wil graag je Vader worden, je Hemelse Vader.

Als je Jezus leert kennen, als je met Hem optrekt, met Hem praat, in de Bijbel over Hem leest, bouw je een relatie op.

Wat heeft Jezus voor jou gedaan?

Hij wil graag een relatie met JOU! Hij is gekomen op deze aarde, als een baby en is gestorven aan een kruis en na drie dagen weer opgestaan, en dat allemaal voor JOU! Dit filmpje hieronder geeft dit kort weer:

De vraag die ik voor JOU heb is: wil jij ook een relatie aangaan met Jezus Christus? Wil je aanvaarden wat Hij voor JOU heeft gedaan?

Wat moet ik doen?

Je mag met Jezus gaan praten, bidden heet dat ook wel, en dat is niet ingewikkeld. Zoals je met een ander praat, zo mag je ook tegen Jezus praten. Zeg Hem maar wat je wilt, waar je tegen aan loopt, je wensen, je dromen, alles wat je maar wilt. Weet je even niet wat je kunt bidden, kun je ook onderstaande woorden hardop tegen Jezus zeggen:

Here Jezus, ik heb begrepen dat U heel graag met mij een relatie wilt hebben. Vandaag besluit ik dat ik ook een relatie met U wil aangaan! Ik wil niet meer leven alleen voor mijzelf, maar ik wil U bij mijn leven betrekken.

Ik dank U, dat U naar mij luistert en mij kent. Dank U wel voor alles wat ik net heb gezien, wat U voor mij heeft gedaan. Dat was heel veel! Leer mij hoe ik een kind van U kan worden. Laat mij niet los, Heer, maar houdt mij stevig vast. Laat mij zien, hoe het verder moet.

Dank je wel voor het hardop lezen van bovenstaande woorden. Jezus Christus zal je nooit meer alleen laten, Hij zal je laten zien en merken hoeveel Hij van je houdt!