KEN JIJ JEZUS CHRISTUS?

Als je op deze site wat hebt rondgekeken en allerlei dingen hebt gelezen, over gebeurtenissen in de toekomst, kan ik mij voorstellen dat dit vragen bij je oproept. Bovendien kan er een angst bij je opkomen: “Wat gaat er met mij gebeuren?” Of je doet het af als allemaal onzin. Zo kun je op verschillende manieren reageren op wat je leest.

Toch wil ik je uitdagen om even verder te lezen en even de video hieronder te bekijken, want stel je eens voor dat het toch waar is! Stel je voor dat God toch echt bestaat en dat Hij inderdaad een Zoon heeft, Jezus Christus.

Wie is Jezus Christus?

Voor ons lijdt het geen twijfel, dat Jezus de meest opmerkelijke persoon geweest is die ooit geleefd heeft. Tenslotte delen wij heel de wereldgeschiedenis in naar wat vóór Hem en wat na Hem heeft plaatsgehad! Hij is Gods Zoon en heeft op dezelfde aarde geleefd, als waarop jij nu leeft.

Kennen

Je mag Hem leren kennen, op de manier zoals je je vrouw of man kent, zoals je bevriend bent met die speciale vriend(in). In zo’n relatie heb je contact met elkaar, je appt, je smst, je praat en deelt met elkaar. En zo leer je elkaar kennen, steeds meer en meer. God wil graag je Vader worden, je Hemelse Vader.

Als je Jezus leert kennen, als je met Hem optrekt, met Hem praat, in de Bijbel over Hem leest, bouw je een relatie op.

Wat heeft Jezus voor jou gedaan?

Hij wil graag een relatie met JOU! Hij is gekomen op deze aarde, als een baby en is gestorven aan een kruis en na drie dagen weer opgestaan uit de dood, en dat allemaal voor JOU! Dit filmpje hieronder geeft dit kort weer:

De vraag die ik voor JOU heb is: wil jij ook een relatie aangaan met Jezus Christus? Wil je aanvaarden wat Hij voor JOU heeft gedaan?

Wat moet ik doen?

Je mag met Jezus gaan praten, bidden heet dat ook wel, en dat is niet ingewikkeld. Zoals je met een ander praat, zo mag je ook tegen Jezus praten. Zeg Hem maar wat je wilt, waar je tegen aan loopt, je wensen, je dromen, alles wat je maar wilt. Weet je even niet wat je kunt bidden, kun je ook onderstaande woorden hardop tegen Jezus zeggen:

Here Jezus Christus, ik heb begrepen dat U heel graag met mij een relatie wilt hebben. Vandaag besluit ik dat ik ook een relatie met U wil aangaan! Ik wil niet meer leven alleen voor mijzelf, maar ik wil U bij mijn leven betrekken.

Ik dank U, dat U naar mij luistert en mij kent. Dank U wel voor alles wat ik net heb gezien, wat U voor mij heeft gedaan. Dat was heel veel! Leer mij hoe ik een kind van U kan worden. Laat mij niet los, Heer, maar houdt mij stevig vast. Laat mij zien, hoe het verder moet.

Dank je wel voor het hardop lezen van bovenstaande woorden. Jezus Christus zal je nooit meer alleen laten, Hij zal je laten zien en merken hoeveel Hij van je houdt!

0 0
Article Rating
Abonneren op
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Anja
Anja
2 maanden geleden

Hij is de voortreffelijke Herder die zei “ Mijn schapen” horen mijn stem en ze volgen mij . Johannes 10:27

Alwina Uthmann
Alwina Uthmann
6 maanden geleden

Dat is Jezus ja, Hij reageert altijd als je naar Hem vraagt, op wat voor manier ook.

Alwina Uthmann
Alwina Uthmann
6 maanden geleden

Klopt, Jezus geeft altijd blijk dat Hij je gehoord heeft, op verschillende manieren doet Hij dat

Bert Westerink
Bert Westerink
2 jaren geleden

Dank U,mijn Heer en Verlosser.Amen

Roos Groenen
Roos Groenen
2 jaren geleden

Dank U voor Uw verlossing. U bent en blijft mijn Redder. En U bent mijn regent en Koning van mijn Leven. Prijs Jezus wat hj voor ons deed. Hij is onze verrezen Heer

Marten Dek
Marten Dek
2 jaren geleden

Ik ken geen angst sinds ik Hem ken. Toen ik de zondag aanhield bleef veel duister voor mij. Sinds ik de Sabbet en alle andere Negen Geboden in mijn hart heb, zie ik de teksten zoals ze zijn. Drie dagen en nachten zegt Jezus. Alle zondag vierders vinden twee nachten ook wel goed. Als Petrus zegt……………. Handelingen 10:13 En er kwam een stem tot hem: Sta op, Petrus, slacht en eet! Handelingen 11:7 En ik hoorde ook een stem tot mij zeggen: Sta op, Petrus, slacht en eet! Dan weten velen daar iets anders van te maken. God schijnt niet… Lees verder »

Henk Walters
Henk Walters
2 jaren geleden

ben blij dat kindt van God mag zijn