KEN JIJ JEZUS CHRISTUS?

Als je op deze site wat hebt rondgekeken en allerlei dingen hebt gelezen, over gebeurtenissen in de toekomst, kan ik mij voorstellen dat dit vragen bij je oproept. Bovendien kan er een angst bij je opkomen: “Wat gaat er met mij gebeuren?” Of je doet het af als allemaal onzin. Zo kun je op verschillende manieren reageren op wat je leest.

Toch wil ik je uitdagen om even verder te lezen en even de video hieronder te bekijken, want stel je eens voor dat het toch waar is! Stel je voor dat God toch echt bestaat en dat Hij inderdaad een Zoon heeft, Jezus Christus.

Wie is Jezus Christus?

Voor ons lijdt het geen twijfel, dat Jezus de meest opmerkelijke persoon geweest is die ooit geleefd heeft. Tenslotte delen wij heel de wereldgeschiedenis in naar wat vóór Hem en wat na Hem heeft plaatsgehad! Hij is Gods Zoon en heeft op dezelfde aarde geleefd, als waarop jij nu leeft.

Kennen

Je mag Hem leren kennen, op de manier zoals je je vrouw of man kent, zoals je bevriend bent met die speciale vriend(in). In zo’n relatie heb je contact met elkaar, je appt, je smst, je praat en deelt met elkaar. En zo leer je elkaar kennen, steeds meer en meer. God wil graag je Vader worden, je Hemelse Vader.

Als je Jezus leert kennen, als je met Hem optrekt, met Hem praat, in de Bijbel over Hem leest, bouw je een relatie op.

Wat heeft Jezus voor jou gedaan?

Hij wil graag een relatie met JOU! Hij is gekomen op deze aarde, als een baby en is gestorven aan een kruis en na drie dagen weer opgestaan uit de dood, en dat allemaal voor JOU! Dit filmpje hieronder geeft dit kort weer:

De vraag die ik voor JOU heb is: wil jij ook een relatie aangaan met Jezus Christus? Wil je aanvaarden wat Hij voor JOU heeft gedaan?

Wat moet ik doen?

Je mag met Jezus gaan praten, bidden heet dat ook wel, en dat is niet ingewikkeld. Zoals je met een ander praat, zo mag je ook tegen Jezus praten. Zeg Hem maar wat je wilt, waar je tegen aan loopt, je wensen, je dromen, alles wat je maar wilt. Weet je even niet wat je kunt bidden, kun je ook onderstaande woorden hardop tegen Jezus zeggen:

Here Jezus Christus, ik heb begrepen dat U heel graag met mij een relatie wilt hebben. Vandaag besluit ik dat ik ook een relatie met U wil aangaan! Ik wil niet meer leven alleen voor mijzelf, maar ik wil U bij mijn leven betrekken.

Ik dank U, dat U naar mij luistert en mij kent. Dank U wel voor alles wat ik net heb gezien, wat U voor mij heeft gedaan. Dat was heel veel! Leer mij hoe ik een kind van U kan worden. Laat mij niet los, Heer, maar houdt mij stevig vast. Laat mij zien, hoe het verder moet.

Dank je wel voor het hardop lezen van bovenstaande woorden. Jezus Christus zal je nooit meer alleen laten, Hij zal je laten zien en merken hoeveel Hij van je houdt!

4.1 9
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Mar
Mar
29 september 2022 08:58

Dank u vader in de hemel …..koning over hemel en aarde….de alfa en omega ….het begin en het einde!…..als wedergeboren christen wil ik u bedanken voor alles wat u gedaan hebt voor mij……AAN U DE EER EN GLORIE KONING JEZUS …..AMEN……MARANATHA…KOM HERE KOM.

Bert IJtsma
Bert IJtsma
19 augustus 2022 02:54

‘beseffende dat de opname van wedergeboren christenen vóór de grote verdrukking zal plaatsvinden.’

Hoe weet je zo zeker dat je BIJ die opname van wedergeboren Christenen hoort, ALVORENS de grote verdrukking zal plaatsvinden?

Arie
Arie
4 mei 2022 08:42

geweldig God is goed.

dirk
dirk
12 juni 2021 06:53

We dienen niet tot Jezus te bidden maar tot God.
Jezus is de bemiddelaar .We dienen te bidden tot God via zijn zoon Jezus.

Lizz
Lizz
16 maart 2021 17:11

Waarom heeft men Jezus dan nodig? Allereerst erkennen dat God de Schepper van Hemel en aarde is. Dáár staat of valt alles wat volgt mee. Dan het zonde besef,,, Lees de tien geboden eens een keer of wat, kijk in de spiegel en geef eerlijk antwoord of je er misschien één ervan hebt overtreden. Houdt in gedachten, dat als je er ook maar eentje hebt overtreden, je ze alle tien hebt overtreden. Ben je schuldig of onschuldig!! God is Heilig en Rein, in Hem is totaal geen duisternis. Wat kan God nog zeggen als je er één hebt overtreden?? Schuldig,… Lees verder »

Banek Weide
Banek Weide
6 juli 2020 15:01

Lukas 14:26 Indien iemand tot Mij komt en niet haat zijn vader, en moeder, en vrouw, en kinderen, en broeders, en zusters, ja, ook zelfs zijn eigen leven, die kan Mijn discipel niet zijn.
https://debijbelzegt.nl

Anja
Anja
21 april 2020 21:43

Hij is de voortreffelijke Herder die zei “ Mijn schapen” horen mijn stem en ze volgen mij . Johannes 10:27

Alwina Uthmann
Alwina Uthmann
7 december 2019 03:33

Dat is Jezus ja, Hij reageert altijd als je naar Hem vraagt, op wat voor manier ook.

Alwina Uthmann
Alwina Uthmann
7 december 2019 03:31

Klopt, Jezus geeft altijd blijk dat Hij je gehoord heeft, op verschillende manieren doet Hij dat

Bert Westerink
Bert Westerink
29 juni 2018 18:47

Dank U,mijn Heer en Verlosser.Amen

Roos Groenen
Roos Groenen
7 april 2018 18:46

Dank U voor Uw verlossing. U bent en blijft mijn Redder. En U bent mijn regent en Koning van mijn Leven. Prijs Jezus wat hj voor ons deed. Hij is onze verrezen Heer

Marten Dek
Marten Dek
30 juni 2018 18:46

Ik ken geen angst sinds ik Hem ken. Toen ik de zondag aanhield bleef veel duister voor mij. Sinds ik de Sabbet en alle andere Negen Geboden in mijn hart heb, zie ik de teksten zoals ze zijn. Drie dagen en nachten zegt Jezus. Alle zondag vierders vinden twee nachten ook wel goed. Als Petrus zegt……………. Handelingen 10:13 En er kwam een stem tot hem: Sta op, Petrus, slacht en eet! Handelingen 11:7 En ik hoorde ook een stem tot mij zeggen: Sta op, Petrus, slacht en eet! Dan weten velen daar iets anders van te maken. God schijnt niet… Lees verder »

Henk Walters
Henk Walters
1 juli 2018 18:45

ben blij dat kindt van God mag zijn