BESTELLEN VISITEKAARTJES

Op deze pagina kun je gratis visitekaartjes bestellen die je kunt achterlaten in o.a. winkels of restaurants, maar ook aan vrienden en kennissen kunt geven om het goede nieuws, de blijde boodschap te verspreiden. Het goede nieuws is dat Jezus Christus voor ons is gestorven, na drie dagen is opgewekt uit de dood en dat Hij spoedig komt!

We ervaren een enorme urgentie om mensen te bereiken met dit goede nieuws, omdat we verwachten dat Jezus spoedig zal komen om ons te redden uit deze bizarre en corrupte wereld.

Het is een mooi, duidelijk en opvallend kaartje waar op de voorkant actuele thema’s staan van vandaag de dag. Op de achterkant staat een korte uitleg over de tijd waarin we leven en het Evangelie in een notendop. Ook staat op het visitekaartje een QR-code die leidt naar deze pagina. Op die pagina wordt duidelijker uitgelegd in welke tijd we leven en hoe noodzakelijk het is om een keuze voor Jezus Christus te maken.

Het is de bedoeling om ze altijd bij je te hebben, zodat je ze achter kunt laten op plekken waar je komt of in een gesprek te gebruiken om op deze manier het Evangelie te helpen verspreiden. Wees creatief om de ander te bereiken, want wat je nu zaait, zal Hij uitwerken in iemands leven.

Help je ons mee?

Wil je de voor- of achterkant even groter bekijken, kun je op het desbetreffende plaatje klikken. De visitekaartjes zijn te bestellen per 25, 60 of 100 stuks.

voorkant:

achterkant:

Bestel ze ook, deel ze uit en help mee!

  Aantal te bestellen:

  Wil je een ander aantal bestellen, vul dan dat aantal hieronder in. (Graag wél in een veelvoud van 25)

  Ander aantal/opmerking:

  Wil je ons hiermee steunen, zodat we meer visitekaartjes kunnen laten drukken en verspreiden?

  Dat kan!

  Je kunt je gift overmaken op bankrekeningnummer:
  NL40RABO0366506463 t.n.v. J. Vaartjes o.v.v. gift visitekaartjes.