BESTELLEN EVANGELISATIEKAARTJES

Op deze pagina kun je gratis evangelisatiekaartjes bestellen die je kunt achterlaten in o.a. winkels of restaurants, maar ook aan vrienden en kennissen kunt geven om het goede nieuws, de blijde boodschap te verspreiden. Het goede nieuws is dat Jezus Christus voor ons is gestorven, na drie dagen is opgewekt uit de dood en dat Hij spoedig komt!

We ervaren een enorme urgentie om mensen te bereiken met dit goede nieuws, omdat we verwachten dat Jezus spoedig zal komen om ons te redden uit deze bizarre en corrupte wereld.

Het is een mooi, duidelijk en opvallend kaartje waar op de voorkant een actuele vraag staat. Op de achterkant staat een korte uitleg over de tijd waarin we leven en het Evangelie in een notendop. Ook staat op het evangelisatiekaartje een QR-code die leidt naar deze pagina. Op die pagina wordt duidelijker uitgelegd in welke tijd we leven en hoe noodzakelijk het is om een keuze voor Jezus Christus te maken.

Het is de bedoeling om ze altijd bij je te hebben, zodat je ze achter kunt laten op plekken waar je komt of in een gesprek te gebruiken om op deze manier het Evangelie te helpen verspreiden. Wees creatief om de ander te bereiken, want wat je nu zaait, zal Hij uitwerken in iemands leven.

Help je ons mee?

De kaartjes zijn er in het Nederlands, maar nu ook in het Engels. Handig om ook anderstaligen te bereiken of de kaartjes op je vakantieadres te verspreiden! Ze zijn te bestellen per 25, 50 of 100 stuks. Wil je de voor- of achterkant even groter bekijken? Dan kun je op het desbetreffende plaatje klikken.

voorkant Nederlands:

achterkant Nederlands:

voorkant Engels:

achterkant Engels:

 

Bestel ze ook!

  Aantal te bestellen Nederlands:

  Aantal te bestellen Engels:

  Wil je een ander aantal bestellen, vul dan dat aantal hieronder in. (Graag wél in een veelvoud van 25)

  Ander aantal/opmerking:

  Wil je ons hiermee steunen, zodat we meer evangelisatiekaartjes kunnen ontwerpen, laten drukken en verspreiden?

  Dat kan!

  Je kunt je gift overmaken op bankrekeningnummer:
  NL40RABO0366506463 t.n.v. J. Vaartjes o.v.v. gift kaartjes.