DAG COMPLOTTHEORIE, HALLO WERKELIJKHEID

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen. Alle wakkere websites, zowel van christenen als (sommige) seculieren, zien de tekenen aan de wand. De invoering van massale, verplichte vaccinaties met daarin “tattoo markers” ofwel nanochips die aangeven of iemand is ingeënt (en wat dies meer zij), is ophanden. Oprichter van Microsoft en multimiljardair Bill Gates, had bijna niet duidelijker kunnen zijn. Dat dit niet een uit de context getrokken uitspraak is van Bill Gates, wordt met de dag evidenter. In dit interview is hij bloedserieus over zijn plannen. Ook dit artikel uit 2018 geeft inzicht in hoe grotesk Gates denkt. Camerabeveiliging vanuit de ruimte, om de hele wereld in de gaten te kunnen houden. Hij denkt mondiaal. Dit is Openbaring 13-stuff.

“En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.” (Openbaring 13:16-17, HSV)

Reizen

In dit uittreksel van het wel erg lange interview wordt duidelijk dat Gates met deze “tattoo markers” wil aangeven wie gevaccineerd of immuun is, zodat er geen restricties komen op reizen. De implicatie is dan natuurlijk dat de mensen die níet zo’n tattoo marker (lees: nanochip) hebben, die vrijheid niet hebben. Het is bizar hoe Gates na een decennium van relatief in de schaduw te hebben geopereerd, opeens elke dag in de headlines komt. Vanochtend dit bericht, over het bouwen van fabrieken voor 7 vaccins. Is er meer aan de hand?

Cash

In Australië gaat cash geld vermoedelijk verboden worden als een direct gevolg van het coronavirus. Er wordt zelfs gemeld dat men het liefst heeft dat er niets meer aangeraakt wordt, zelfs niet de knopjes van het pinapparaat. En raad eens wat dan opeens een goede oplossing kan zijn. Juist. De RFID-chip, omdat die in tegenstelling tot de nanochip van Bill Gates’ vaccinatieprogramma wél op een handige locatie terecht komt, zodat hij goed te gebruiken is. Met je bovenarm naar het pinapparaat bewegen is nu eenmaal niet zo handig. Je rechterhand is dan logischer. Als Openbaring 13 dus over een chip spreekt, is een combinatie van deze twee ideeën voor de hand liggend. Een injectie in je bovenarm en het bewijs ervan in je rechterhand. Dat is natuurlijk een hypothese.

Antichrist

U dacht het misschien al, maar hoewel we de antichrist misschien nog niet kunnen herkennen (2 Thessalonicenzen 2), gaan mijn gedachten daar ook naar toe. Waarom is Bill Gates opeens overal in het nieuws? Wat zijn dat voor enorme wereldwijde plannen en waarom luistert iedereen naar hem? Ik zeg niet dat hij de antichrist is, maar laat ik zeggen dat het me niet zou verbazen. Gates is niet zomaar iemand die de American Dream heeft nagejaagd. Hij is verre familie van de Rockefellers en ook gerelateerd aan het Engelse koningshuis. Sowieso heeft hij een imposante lijst van (verre) familieleden, waar diverse koningen tussen zitten. Zelf heb ik eens stamboomonderzoek gedaan tot in de 16e eeuw, maar er zat tussen mijn familie geen enkele koning of bekend persoon.

Complot

Dit klinkt allemaal veel te bizar om waar te kunnen zijn, maar waarom zouden complottheorieën alleen voor idioten zijn met een aluminiumhoedje op? De geschiedenis is gevormd door complotten. Romeinse keizers werden er door geveld. Hitler kwam aan de macht door list en bedrog. Het begon allemaal subtiel in de jaren ’30. Want ja, als je grote veranderingen opeens doorvoert, steigeren de mensen. Maak de stappen klein genoeg dat het niet opvalt, maar groot genoeg dat je vlot je doelen kunt behalen. Dat is zo ’n beetje de basiscursus voor elke autocraat.

Kristallnacht kwam niet zomaar opeens uit de lucht vallen. Er waren al talloze stappen naartoe gezet, zodat het gros van de bevolking als mak vee accepteerde dat vele Joden opgepakt werden. Dat zal met Openbaring 13 niet anders zijn. En guess what? We zien die stappen ernaar toe nú al om ons heen! Iedereen luistert als mak vee naar de instructies voor een lockdown. Reken maar dat het leeuwendeel van de Nederlanders dat merkteken zo direct als zoete koek slikt, onder het mom van veiligheid.

Slot

In een toekomstig artikel wil ik nog veel verder op het complot inzoomen en proberen daarbij de feiten van de fictie te onderscheiden. Want er worden ook expres belachelijke complotten (zoals geheime maanbasissen of een platte aarde) naar buiten gebracht, in de hoop dat iedereen complotten in het algemeen in het geheel belachelijk gaat vinden. Een slimme tactiek, om zo de aandacht af te leiden van het werkelijke complot.

Er moet veel informatie geverifieerd worden, en dat kost veel tijd. Ook moeten relaties tussen incidenten onderzocht worden. Sommige dingen staan immers gewoon los van elkaar. Hopelijk is het artikel later deze week klaar. Is dit bangmakerij? Geenszins! Ik geloof dat wij als kerk niet door deze specifieke grote verdrukking heen hoeven (Mattheüs 24:15-21, Openbaring 6:16-7:14, 1 Thessalonicenzen 5:9). Het is juist een bemoediging voor de christen, zodat u ziet hóe dichtbij we wel niet zijn! De aartsengel schraapt zijn keel bij wijze van spreken al (1 Thessalonicenzen 4:13-18). Maranatha! 🙂

Met toestemming overgenomen van unravelations.weebly.com

0 0
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest
16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
erik
erik
1 maand geleden

nou als de aarde plats is, waarom vliegen we dan over de wereld, en waarom zie je vanuit de ruimte dan dat deze platte aarde toch rond is leg mij dat eens uit

Wiebe
Wiebe
1 maand geleden

Eerlijk gezegd geloof ik dat de aarde plat is. Staat ook in de Bijbel

Kees Langeveldjanny
Kees Langeveldjanny
2 maanden geleden

Een complottheorie kan waar zijn, of niet waar zijn. Kenmerk van een complottheorie is, niet dat zij onwaar is, maar dat er onvoldoende bewijs is. In het artikel vind ik het meeste wel nuchter, maar aan het eind verraadt de schrijver toch zijn complotdenken: “In een toekomstig artikel wil ik nog veel verder op het complot inzoomen en proberen daarbij de feiten van de fictie te onderscheiden. Want er worden ook expres belachelijke complotten (zoals geheime maanbasissen of een platte aarde) naar buiten gebracht, in de hoop dat iedereen complotten in het algemeen in het geheel belachelijk gaat vinden. Een… Lees verder »

Arthur Martin
Arthur Martin
3 maanden geleden

Idioot om de Bill Gates foundation te betrekken in de apocalips. Niemand kent de dag. Ik kijk uit naar de komst van mijn God Jezus Christus en ben blij met mensen als Bill Gates die met zijn foundation probeert om een corona self-test te ontwikkelen.

Sweeb
Sweeb
3 maanden geleden

Het is waar, AMEN EN AMEN.
WAT KAN IK MICHAEL SWEEB IN DEZE
PROFETISCHE TIJD DOEN.
IK BEN EVANGELIST ER MOET IETS GEBEUREN IN ONZE KERKEN.
WIJ SLAPEN NOG.

Henk
Henk
3 maanden geleden

Twee verschillende gebeurtenissen die vaak als één gezien worden en waarom dat niet kan! ‘Terwijl de mensen zeggen: ‘Er is rust en vrede, er dreigt geen enkel gevaar,’ zal de vernietiging hen plotseling overvallen, zoals de weeën een zwangere vrouw. Zij zullen nergens heen kunnen vluchten. ‘ 1 Thessalonicenzen 5:3 https://my.bible.com/bible/75/1TH.5.3 ‘Terwijl de mensen zeggen: ‘Er is rust en vrede, er dreigt geen enkel gevaar,’ Kort daarvoor in de verzen 16,17 en 18 van 1 Tess 4 omschrijft Paulus de opname (die volgens sommige christenen niet in de bijbel staat, grappig of triest, kies zelf maar) ‘Want als het signaal… Lees verder »

Henk
Henk
3 maanden geleden

Reactie op Laurens, Zelfde vers maar dan uit de KJV. valt je iet op zoek de verschillen. ‘ Immediately after the tribulation of those days shall the sun be darkened, and the moon shall not give her light, and the stars shall fall from heaven, and the powers of the heavens shall be shaken: and then shall appear the sign of the Son of man in heaven: and then shall all the tribes of the earth mourn, and they shall see the Son of man coming in the clouds of heaven with power and great glory. And he shall send… Lees verder »

Bert Bosch
Bert Bosch
3 maanden geleden

Jezus komst is dichterbij dan we denken!

Petra Vanwersch
Petra Vanwersch
3 maanden geleden

“Wanneer nu deze dingen beginnen te gebeuren, richt u op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing is nabij.” Lukas 21:28

Jean Schoonbroodt
Jean Schoonbroodt
3 maanden geleden
Hermine Stringer Noor
Hermine Stringer Noor
3 maanden geleden

Spoedig komt Jezus Christus terug ,om ons op tehalen ,De tekenen om ons heen zeggen ons zijn komst genaakt bent u bereid Hem te ontmoeten ,weldra horen we de bazuin klinken en wij zullen gaan ! Geweldig !verlang er naar heb heimwee, De tijd uit kopende omdat de dagen boos zijn ,staat erin de Bijbel ,en dat zien we nu .Als het er op aan komt staan we alleen .Maar heb goede moet zegt de Heer Jezus Ik heb de wereld over wonnen . Het mooiste komt nog .

Albert den Dekker
Albert den Dekker
3 maanden geleden

We gaan het zien, maar blijven alert.

Rick
Rick
3 maanden geleden

Zo wordt door de liberale elite het door de Joods arts dr. Vladimir Zelenko tegengewerkt en in vele landen inmiddels verboden. Terwijl dit cocktail, voor 99% simpel geneest (2 doden op 1000 risicopatienten, en geen intubaties ). De Here heeft de tijden in Zijn hand, het zal gaan zoals Hij wil!
En wij heffen onze hoofden omhoog, want de Redding is nabij!
Marth. 24 begint met een waarschuwing, dat wij ons niet moeten laten misleiden!

G N Lust
G N Lust
3 maanden geleden

Blijf vertrouwen op de terugkomst van de Here!

laurens
laurens
3 maanden geleden

terstond ná de verdrukking (dier dagen)… in de bekende tekst matteüs. Onmiddellijk na die vreselijke tijd zal de zon donker worden. De maan zal geen licht meer geven. De sterren zullen uit de hemel vallen. En de machten van de geestelijke wereld zullen schudden. En dan zal het teken van de Mensenzoon zichtbaar worden aan de lucht. Alle volken van de aarde zullen de Mensenzoon op de wolken zien komen in zijn stralende hemelse macht en majesteit. En ze zullen huilen [ van spijt ] . Onder luid trompetgeschal zal Hij zijn engelen uitsturen. Ze zullen de gelovigen verzamelen uit het noorden,… Lees verder »

Ilse
Ilse
4 maanden geleden

Platte aarde is mijns inziens geen complot theorie. Ik denk zelf dat de aarde iets gebold is met een “dome” zoals beschreven in Genesis.