HEB JIJ JE QR-CODE AL?

Steeds meer en meer komen we de QR-code tegen: bij het inloggen met je DigiD, voor het overmaken van geld van je bankrekening, in het onderwijs en in de horeca. Het is al heel gewoon om met de camera van je mobiel een QR-code te fotograferen, zodat je op de site van de eigenaar van de QR-code terechtkomt, bijvoorbeeld voor meer informatie. In de horeca kun je aan je tafeltje een QR-code scannen, waarna je op hun site komt en je bestelling kan doen. Maar ook zien we deze code steeds meer verschijnen in onze test- en vaccinatiesamenleving, waar het een toegangsbewijs is geworden om uit te gaan of naar een pretpark of dierentuin te kunnen. Je kunt ook weer met het vliegtuig of je kunt in het buitenland je QR-code laten zien van je negatieve test of je vaccinatie.

QR staat voor quick-response en dat is wat deze code doet: een snel antwoord op onze vraag, even snel inloggen of betalen, allemaal onder het mom van gemak. Het past wel bij deze tijd, waarin we alles even vlug willen doen. We willen je graag een andere QR-code onder je aandacht brengen, waarvan we denken dat je deze écht nodig hebt. Eéntje waarvan ook snel antwoord komt en die onmisbaar is voor nu en in de toekomst!

QR-code

De afkorting bij deze onmisbare QR-code is niet quick-response, maar Qualified for Rapture. Wat houdt dat in? Allereerst geloven wij dat er binnenkort een opname van christenen gaat plaatsvinden. In de Bijbel staat namelijk: “Want dit zeggen wij u met een woord van de Heere, dat wij die levend zullen overblijven tot de komst van de Heere, de ontslapenen beslist niet zullen voorgaan. Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem van een aartsengel en met een bazuin van God neerdalen uit de hemel. En de doden die in Christus zijn, zullen eerst opstaan. Daarna zullen wij, de levenden die overgebleven zijn, samen met hen opgenomen worden in de wolken, naar een ontmoeting met de Heere in de lucht. En zo zullen wij altijd bij de Heere zijn. (1 Thessalonicenzen 4:15-17)

Deze opname heeft tot doel om de christenen te beschermen tegen de verschrikkelijke periode die binnenkort staat te gebeuren, namelijk de grote verdrukking. Die periode zal zeven jaar duren en gedurende die tijd zal de antichrist gaan regeren over deze aarde. Onder zijn bewind komt er dan één wereldregering, één wereldreligie en één wereldmunt. Het is nu al zichtbaar dat dit gaan komen, door de globalisering. Dit systeem wordt voor de bewoners op de aarde een systeem waaraan je mee moet doen en als je weigert, kost dit je leven. “Allen die op de aarde wonen, zullen de antichrist aanbidden en allen die zijn beeld niet aanbidden, zullen gedood worden.” (Openbaring 13:8 en 15)

Ontsnapping

Tóch is er een ontsnapping voor het verschrikkelijke wat gaat komen en dat is je Qualified for Rapture-code. Niet een code op je telefoon, maar een mondelinge afspraak tussen jou en de Here Jezus Christus. Om “gekwalificeerd” te zijn, hoef je alleen maar met je mond te belijden dat Jezus Christus je Heer is en met je hart te geloven dat God Hem na drie dagen uit de dood liet opstaan. God wil niet dat jij door de zevenjarige verdrukking heen gaat! Hij wil je graag kwalificeren voor de opname, omdat Hij van je houdt.

Nu je dit hebt gelezen heb je een keuze, je kunt kiezen met je eigen vrije wil. We willen je aansporen om na te denken in welke tijd we leven, na te denken over je toekomst en om keuzes te maken. Het is de beste keuze die je ooit kan maken door de QR-code van Jezus Christus aan te nemen! Wat kies jij?

In de Bijbel roept ook de profeet Hosea je op om te kiezen: “Keer terug naar uw God! Laat je leiden door liefde en recht. Zie voortdurend uit naar God”. (Hosea 12:7)

Besef dat God zoveel van je houdt dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven. Als in in Hem gaat geloven, ga je niet verloren, maar heb je eeuwig leven. (Johannes 3:16)

4.3 11
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Bert Westerink
Bert Westerink
12 maart 2022 15:49

De beste keus! Kies voor de QR-code van onze Heer Jezus Christus. Amen

1013853_10152876078819259_3232425597814596624_n.jpg
Janneke
Janneke
11 november 2021 13:15

Heel mooi stuk en ik heb het doorgestuurd naar vrienden op m’n watts app !

Alleen een kleine maar niet onbelangrijke opmerking
Er staat bij het einde de tekst joh 3 vers 16
Dat we eeuwig leven krijgen !
Maar in de NBG vert staat dat wie gelooft eeuwig leven heeft !!
En in de SV staat het heel duidelijk dat we het hebbe !
We krijgen het dus niet straks in de hemel maar hebben het hier al ! 😇🙏

mark
mark
7 november 2021 14:52

Johannes 14 : 2 In het huis van mijn Vader zijn vele kamers zou IK anders gezegd hebben dat IK een PLAATS voor jullie gereed zal maken. 3 wanneer IK een PLAATS voor jullie gereedgemaakt hebt, kom IK terug. Dan zal IK jullie met me meenemen en dan zullen jullie zijn waar IK ben!

Cornelius
Cornelius
1 oktober 2021 10:41

Dit wordt wel erg simpel voorgesteld, maar voor evangelisatie is het wel goed.

Geert Dijkstra
Geert Dijkstra
30 september 2021 23:49

De opname geschied bij de laatste bazuin Mattheus 24:30,31 bij de komst van HEER. De doden zullen eerst opstaan, de eerste opstanding. Dus hoe u er bij komt voor de verdrukking de opname is niet juist. Er is een ontsnapping mogelijk voor het uur der verzoeking zoals in de dagen van Noach. Drieënhalf jaar voor het einde wordt de Gemeente op de aarde een veilig schuilplaats toe gewezen, vergelijkend zoals Egyptische Faro het volk Israel niet kon benaderen. Zie Openbaring 12:14.

Debby van Thiel
Debby van Thiel
12 september 2021 12:44

De opname van de ware christenen is zeer nabij, wat een heerlijke vreugde zal het zijn, Halleluja Amen.

Door de visioenen die de “Heer” mij steeds geef, weet ik dat zijn komst zeer nabij is ik sta al in de achtertuin bij het huis en sta bijna op de grond van de nieuwe mooie groene wereld.

Bart Withaar
Bart Withaar
11 september 2021 16:56

Beste Jan-Anne Gelukkig mogen we nog van mening verschillen. In 1 Thess 4 vers 15 schrijft Paulus over de komst van de Heere, volgens vers 16 daalt Hij neer, misschien wel zoals staat in Openbaring 14 : 14- 16 (op een witte wolk) om de rijp geworden oogst te oogsten. (de opname ?) Deze oogst staat in schil contrast met de wijnoogst door een ‘engel’ (niet de Mensenzoon) die volgt – in dit hoofdstuk- op de graanoogst. (de grote verdrukking ?) Het is ook mogelijk dat de Heere alleen bad voor de discipelen ‘waarmee Hij in de wereld was’ (vs… Lees verder »

Jan-Anne
Jan-Anne
10 september 2021 22:41

Ik persoonlijk geloof niet in de Opname. De Bijbeltekst in Thess. 1 hfd 4 wordt daarmee uit zijn verband gebracht. De mensen van Thess. waren ongerust en vroegen zich af dat hun overleden/ontslapene geliefden de wederkomst niet meer zouden meemaken. Paulus schreef naar aanleiding daarvan hen een brief en stelde dat bij de wederkomst hun gestorven gelovigen het eerst zullen opstaan en daarna de levenden die nog bij de wederkomst op aarde zijn! In Joh. 17 het Hogepriesterlijk gebed bad de Heere Jezus Zijn Vader dat Hij de gelovigen wil bewaren en niet uit de wereld neemt. Dus in de… Lees verder »

René Speksnijder
René Speksnijder
10 september 2021 16:50

Laat maar komen die gezegende hoop.

Anna
Anna
10 september 2021 16:40

Amen, ik ben er klaar voor🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Maranatha, kom Heer Jezus kom🙏🏻🙏🏻🙏🏻

JW Hofstra Bouma
JW Hofstra Bouma
10 september 2021 15:18

Maranatha , Heer Jezus kom snel ❤

Mathilda
Mathilda
10 september 2021 15:14

Ik verlang naar de Here Jezus,ja Heer kom spoedig!

Tinie
Tinie
10 september 2021 12:25

Ik hoop dat de Heer snel komt.

Marieke
Marieke
10 september 2021 09:33

Amen🙏

Gerben
Gerben
10 september 2021 08:55

Maranatha. Vader, dat Uw Zoon Jezus spoedig gaat komen.

Gario Routiee
Gario Routiee
10 september 2021 04:20

De liefde van God wordt ook weergegeven in Openb.3vs10 waar staat: Omdat gij het woord Mijner lijdzaamheid bewaard hebt, zo zal Ik ook u bewaren uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken, die op de aarde wonen.

Hans
Hans
9 september 2021 23:30

Lieve broeders en zusters in onze Heer Jezus Christus, Van waar die twijfel? Onze Heer heeft gezegd dat wij, de gemeente, Zijn kinderen, niet door de verdrukking heengaan. Lees het boek Openbaring (niet openbaring van Johannes, maar openbaring door Johannes (opgeschreven)). Hoofdstuk 2 en 3 zijn de brieven aan de gemeenten. Dit gaar over ons, de christenen. Hoofdstuk 4 begint met: Wat na deze geschiedde zal… Er word daarna, zo goed als, niet meer over de gemeente gesproken. (Hoofdstuk 7 en 14) Denkt u nu echt dat Hij Zijn kinderen zo verschrikkelijk zal laten lijden? Wat niet wilt zeggen dat… Lees verder »

Budd
Budd
9 september 2021 19:32

A big AMEN 💕

Wim
Wim
3 september 2021 00:35

Zoals ik het interpreteer; de toorn van God, het oordeel komt aan het einde van de grote verdrukking. Ik denk dat we voordat moment opgenomen worden.

Er zijn best indirecte argumenten te vinden waaruit je kan opmaken dat God/Jezus voor die periode komt. De argumenten tegen opname voor de verdrukking vind ik echter sterker. Nelson Walter heeft er een uitgebreide zienswijze over gegeven op YouTube. Het verdient aanbeveling om die eens te bekijken.

Delia
Delia
30 augustus 2021 21:52

Jezus kan niet wederkomen als het Lichaam niet eerst verenigd is met het Hoofd
.
.dus onze vereniging (opname) eerst. Wij krijgen de toorn van God niet over ons heen. We hebben genade gekregen door het offer van Jezus Christus!

joan
joan
28 augustus 2021 12:47

Wat Wim hieronder zegt onderschrijf ik. Ik hoop het ook, maar ik ben niet overtuigd. Er leven al zoveel mensen in en onder verdrukking, waarom zouden wij er dan van gevrijwaard zijn. Dus dat moment van opname………….. van mij mag het spoedig komen, maar laten we vooral ons oog op Jezus gericht houden.

Wim
Wim
27 augustus 2021 17:08

Je schrijft opname voor de grote verdrukking en vele zijn het met je eens. Ik ben daar vooralsnog niet voor de volle 100% van overtuigd. Dat op zich hoeft niet erg te zijn. Ik ben er zeker van dat God geen schifting maakt van wie welke theorie gelooft. Ik denk dat je, zolang dat geen 100% zekerheid hebt over welke theorie ten uitvoer gaat komen, best zou mogen stellen dat er aanhangers zijn van meerdere zienswijze over deze gebeurtenis. Indien je stellingname namelijk verkeerd blijkt zijn mensen wellicht echt in de war. Mijn idee: hou de mogelijkheid open dat je… Lees verder »

Dimtri
Dimtri
27 augustus 2021 13:49

Amen de opname is nabij

Janny Bergman.
Janny Bergman.
27 augustus 2021 11:22

Amen

Gerrit Folkers
Gerrit Folkers
26 augustus 2021 17:06

Amen amen