OPNAME EN DAN?

Stel je eens voor: op een dag zullen 1 a 2 miljard christenen van deze aardbodem verdwenen zijn en de wereld in een totale chaos achterlaten. Misschien heb je wel de film “Left Behind” gezien (de oude of een nieuwere versie).

Het zou kunnen dat je wel eens foto’s gezien over de eindtijd of over de verdrukking en dit weer gauw hebt weggeklikt, omdat het allemaal zo eng leek.

Maar wat gaat er nu echt gebeuren?

Het klopt inderdaad dat op een bepaalde dag Jezus Christus komt om Zijn Bruid op te halen. De Bruid, dat zijn de gelovigen die op dat moment leven. Daarnaast zullen de graven opengaan en zullen de lichamen herenigd worden met hun geest en ziel (die reeds in de hemel waren) van diegene die gestorven zijn en in Jezus Christus geloven. Dit wordt de opname genoemd.

Het zal inderdaad een chaos op de wereld zijn en we willen graag een korte opsomming maken van gebeurtenissen die te zien zullen zijn, kort na deze opname. We willen dit niet vertellen om je bang te maken, maar om je bewust te maken. Bovendien hoef je niet bang te zijn als je in Jezus Christus geloofd. Mocht dat niet zo zijn, raad ik je aan om ook een andere pagina te lezen, waarin staat uitgelegd hoe je wel in Jezus Christus kan gaan geloven.

Korte opsomming

  • Veel ongelukken zijn er op straat, op de rails en in de lucht met vliegtuigen gebeurd. Dit geeft veel druk bij de hulpdiensten, die deze stroom van ongelukken niet aan zal kunnen. Het kan dagen en misschien wel weken duren voordat dit is opgeruimd.
  • De verzekeringsmaatschappijen moeten ineens veel geld uitkeren, vanwege overlijdensuitkeringen en schades, maar weten soms niet eens aan wie. Hele families zijn er immers niet meer. Waar halen zij al dat geld vandaan?
  • Er komen plunderingen in de leegstaande huizen.
  • In plaats van werkloosheid zal er ineens een tekort zijn aan personeel. Hoe lukt het om bedrijven zich draaiende te houden, als er ineens een deel van het personeel er niet meer is.

Zo zou je zelf ook nog wel enkele zaken kunnen toevoegen aan deze opsomming. Er zullen leiders op staan om de problemen het hoofd te bieden en zullen zomaar over privacygrenzen kunnen gaan, om de problemen aan te kunnen.

Voor de mensen die niet zijn opgenomen, zal een verschrikkelijke tijd aanbreken, dit wordt de verdrukking genoemd.

Vanwege dit negatieve toekomstbeeld, willen we je met klem vragen, om verder op deze site te kijken en te ontdekken dat God echt bestaat en in Zijn liefde jou wil redden uit dit negatieve toekomstbeeld.

Jezus is jouw redderBen je heel benieuwd hoe God jou kan redden, ga dan naar deze pagina.

Hij wil jou graag redden, sta je Hem dat toe?

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op