OPNAME EN DAN?

Stel je eens voor: op een dag zullen 1 a 2 miljard christenen van deze aardbodem verdwenen zijn en de wereld in een totale chaos achterlaten. Misschien heb je wel de film “Left Behind” gezien (de oude of een nieuwere versie).

Het zou kunnen dat je wel eens foto’s gezien hebt over de eindtijd of over de verdrukking en dit weer gauw hebt weggeklikt, omdat het allemaal zo eng leek.

Maar wat gaat er nu echt gebeuren?

Het klopt inderdaad dat op een bepaalde dag Jezus Christus komt om Zijn Bruid op te halen. De Bruid, dat zijn de gelovigen die op dat moment leven. Daarnaast zullen de graven opengaan en zullen de lichamen herenigd worden met hun geest en ziel (die reeds in de hemel waren) van diegene die gestorven zijn en in Jezus Christus geloven. Dit wordt de opname genoemd.

Het zal inderdaad een chaos op de wereld zijn en we willen graag een korte opsomming maken van gebeurtenissen die te zien zullen zijn, kort na deze opname. We willen dit niet vertellen om je bang te maken, maar om je bewust te maken. Bovendien hoef je niet bang te zijn als je in Jezus Christus gelooft. Mocht dat niet zo zijn, raden we je aan om ook een andere pagina te lezen, waarin staat uitgelegd hoe je wel in Jezus Christus kan gaan geloven.

Korte opsomming

  • Veel ongelukken zijn er op straat, op de rails en in de lucht met vliegtuigen gebeurd. Dit geeft veel druk bij de hulpdiensten, die deze stroom van ongelukken niet aan zal kunnen. Het kan dagen en misschien wel weken duren voordat dit is opgeruimd.
  • De verzekeringsmaatschappijen moeten ineens veel geld uitkeren, vanwege overlijdensuitkeringen en schades, maar weten soms niet eens aan wie. Hele families zijn er immers niet meer. Waar halen zij al dat geld vandaan?
  • Er komen plunderingen in de leegstaande huizen.
  • In plaats van werkloosheid zal er ineens een tekort zijn aan personeel. Hoe lukt het om bedrijven zich draaiende te houden, als er ineens een deel van het personeel er niet meer is.

Zo zou je zelf ook nog wel enkele zaken kunnen toevoegen aan deze opsomming. Er zullen leiders op staan om de problemen het hoofd te bieden en zullen zomaar over privacygrenzen kunnen gaan, om de problemen aan te kunnen.

Voor de mensen die niet zijn opgenomen, zal een verschrikkelijke tijd aanbreken, dit wordt de verdrukking genoemd.

Vanwege dit negatieve toekomstbeeld, willen we je met klem vragen, om verder op deze site te kijken en te ontdekken dat God echt bestaat en in Zijn liefde jou wil redden uit dit negatieve toekomstbeeld.

Jezus is jouw redderBen je heel benieuwd hoe God jou kan redden, ga dan naar deze pagina.

Hij wil jou graag redden, sta je Hem dat toe?

5 1
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Edwin Dekker
Edwin Dekker
15 maart 2020 00:34

Er zullen niet zoveel gelovigen voor de Heer klaar staan als a.s. bruid. De meesten zijn nu lauw en behoren tot hun schrik tot de grote schare die uit de verdrukking komt. Zal ik nog het geloof vinden in de laatste dagen volgens het sprelen van de Heer Jezus. Onderzoek dit bij jezelf!

Jacob Lubach
Jacob Lubach
5 maart 2020 22:19

Beste gast Als je in Jezus Christus geloofd als de Zoon van de Levende God dan hoef je geen zorgen te hebben. God mag je zien als een liefdevolle Vader. En ja er gebeurt heel wat alleen op het gebied van computer techniek, en in de wereld om je heen. Maar deze dingen zijn beschreven dat het gaat gebeuren. Jezus stierf voor ons aan het kruis voor onze zonden omdat hij Wist dat we het niet alleen kunnen. Daarom gaf Jezus zijn leven voor ons. Wat een voorrecht en wat een liefde. Wie doet zoiets voor je? En daarom mag… Lees verder »

Petrus2
Petrus2
19 december 2019 00:05

Ik geloof in Jezus de Zoon van God. Ik bid elke ochtend een uur en als het lukt in de avond en dan vraag ik God om vergeving van mijn zonden als die er nog zijn. Ik ben best wel bang. En doe er alles aan om met elke zonde af te rekenen waaronder jaloezie en boosheid omdat in galaten staat dat je het Koninkrijk van God niet zult beërven als je dat doet. Ik heb een keer een bazuin gehoord en ervoer dit als een waarschuwing van God dat ik niet meer links niet meer rechts maar dichtbij God… Lees verder »