BRIEF VOOR JOU

Onderstaande tekst is te downloaden in een Word-bestand of in een PDF-bestand,
zodat je dit als brief kunt uitdelen of printen.

Lieve lezer(s),

We leven in bijzondere en spannende tijden. Wie had gedacht en verwacht dat onze wereld er zo als vandaag uit zou zien. Met corona, maar ook met een toename aan aardbevingen, rampen, oorlogen en meer egoïsme en geldzucht. Geen leuke wereld om in te leven, maar toch zijn er wel leuke dingen in deze wereld! Het is gelukkig niet alleen maar kommer en kwel of alleen maar negatief. Dat komt omdat er nog Christenen in deze wereld zijn, waardoor de duivel/antichrist nog niet volledig zijn gang kan gaan.

Er wijzen zoveel tekenen naar de tijd die gaat komen, de zevenjarige verdrukking. De Bijbel noemt deze tijd de Grote Verdrukking omdat er in die tijd een antichristelijk systeem zal zijn met één wereldleider (de antichrist), één wereldreligie (de valse profeet) en één wereldmunt. Ook zal het merkteken van het beest ingevoerd gaan worden. Voor die verschrikkelijke tijd willen we jullie waarschuwen. Waarschuwen heeft vaak een negatieve klank, maar stel je het volgende eens voor:

Goede vriend

Je ziet een goede vriend van je lopen naar een spoorwegovergang, de bellen beginnen te klingelen, maar omdat hij druk bezig is met zijn mobiel, kijkt hij naar beneden en lijkt het geluid niet te horen. Bovendien zijn bij deze spoorwegovergang geen slagbomen, dus hij kan zomaar doorlopen. Hij kan door de trein gegrepen worden, maar je weet niet wanneer de trein komt. Laat je hem doorlopen of ga je hem waarschuwen. We denken niet, dat je lang hoeft na te denken, maar dat je gaat roepen en achter hem aan gaat rennen. Op dezelfde manier zien wij deze tijd: de trein is de naderende zevenjarige verdrukking, we weten alleen niet, wanneer de trein passeert. Maar dát hij komt, dat is een vaststaand feit. Net zoals de bellen klingelen voor de naderende trein, zijn er zoveel alarmbellen zichtbaar in de wereld, die maar één ding aankondigen: er komt een verschrikkelijke tijd aan.

Toch is die tijd niet voor iedereen: er is namelijk een ultieme ontsnappingsroute. En waarom zouden we daar niet over vertellen, dat zou niet eerlijk zijn! Juist omdat we zoveel van jullie houden, moeten we daar over vertellen. Dat moet toch goed nieuws zijn en we hopen dat je er voor open staat.

Oplossing

Er is een oplossing voor het probleem en dat is geloof! Geloof wat Jezus Christus voor je heeft gedaan. God Zelf heeft voor een oplossing gezorgd en dat is dat Hij Zijn eniggeboren Zoon naar deze aarde heeft gestuurd om uiteindelijk te sterven in onze plaats. Omdat de straf op zonde de dood is, verdienen wij die straf. We zondigen allemaal, of hebben allemaal weleens gezondigd: heb je wel eens iets gestolen? Heb je wel eens gelogen? Als je één onderdeel van de wet hebt overtreden, heb je de gehele wet overtreden, staat er in de Bijbel.

Maar in de rechtszaal, waar jij je vonnis zal gaan horen, staat Jezus Christus op en zegt dat Hij jouw straf op Zich heeft genomen. Dat is pas echt goed nieuws! Je bent vrijgesproken, je bent vrijgekocht. Het is een gift, je hoeft er niets voor te doen. Het enige wat je mag doen, is het geschenk aannemen. Het is net zoals op je verjaardag als je een cadeau krijgt, je hoeft het alleen maar uit te pakken.

Dat is ook zo met dit cadeau, neem het aan. Daardoor belijd je dat je een zondaar bent en een Redder nodig hebt. Geloof dat Jezus Christus voor je stierf aan het Kruis en dat Hij na drie dagen weer opstond uit de dood.

De Bijbel legt het ons als volgt uit: Als je met je mond belijdt, dat Jezus Christus je Heer is en gelooft in je hart dat God Jezus na drie dagen op liet staan uit de dood, dan ben je gered. (Romeinen 10:9)

Moeilijker of ingewikkelder is het niet! Maar gezien de tijd waarin we leven, met de alarmbellen van de spoorwegovergang die indringend rinkelen, willen we je vragen hier ernstig over na te denken. Maak een keuze alsjeblieft!

Kies voor Jezus Christus: het is de allerbeste keuze die je kunt maken!

Download WORD-bestand Download PDF-bestand
3.8 4
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inge
Inge
23 november 2021 00:45

Ik heb mijn keus een poosje geleden gemaakt, ik vertrouw op de Heer, ook al ben ik een zondaar, ik weet dat God mijn zonden wegneemt, ik daar alleen maar om hoef te vragen🙏🏻❤️

René Speksnijder
René Speksnijder
6 oktober 2021 14:32

Ik krijg een beetje de indruk of misschien ligt dat aan mij alsof de opname met een 7 jarige verdrukking zaligmakend zou zijn. Maar vooral het stukje onder oplossing lijkt mij erg belangrijk. Mijns inziens maakt het niet uit of je wel of niet in een opname gelooft. Waarom is er nu opeens zo’n enorme push naar zo’n opname met een 7-jarige verdrukking. Had een x-aantal jaar geleden nog nooit van een opname gehoord. Het geloof in onze Borg en Redder Jezus Christus is zaligmakend. En de zaligheid is in geen Anderen; want er is ook onder den hemel geen… Lees verder »