MEDIA

Op YouTube zijn vele video’s te vinden over de onderwerpen eindtijd, opname van de gemeente en de verdrukking. U vindt hier een selectie van deze video’s, maar ook van muziek wat ons heeft geraakt en wat over de opname en komst van Jezus Christus gaat.

Vol verwachting kijken wij uit naar de komst van Jezus. Jij ook? Verwacht jij Hem spoedig? Zie jij uit naar een ontmoeting met Hem? Deze video hebben we zelf gemaakt, omdat beelden soms zoveel meer zeggen dan woorden alleen. We willen niet alleen dat mensen in Nederland wakker worden en de komst van Jezus gaan verwachten. Daarom hebben we ook een Engelstalige versie van onze video gemaakt.
Korte video’s met een pakkende boodschap: dat zijn de Bible Bites van Amir Tsarfati. Speciaal voor diegenen die zijn achtergebleven: een heldere uitleg!
Deze video legt uit van het teken betekent, zoals het in Openbaring 12 wordt gezien door Johannes Amir Tsarfati geeft wekelijks een update over de situatie in Israël en het Midden Oosten.
Als ik voor Uw troon verschijn stralend in Uw heerlijkheid, wat een dag van blijdschap zal dat zijn!
Tranen zijn verleden tijd, aardse pijn is dan voorbij.
Alles is zoals het hoort te zijn.
Robert Braker geeft een duidelijke uitleg over het grote teken van Openbaring 12, maar laat ook zien dat er connectie is met de ster van Bethlehem.