Waar staan wij voor?

Wie is God voor ons?

God is LiefdeWij geloven in God, als Schepper van de Hemel en de aarde. Hij heeft ook ons gemaakt naar Zijn beeld. Hij is diegene die ons leven bepaald. Voor ons is Hij het begin en het einde, de Alpha en de Omega, de Alef en de Tav.

Daarnaast is Jezus voor ons aan het Kruis op Golgotha gestorven voor onze zonden en heeft Hij de straf op zich genomen, die het gevolg is van onze zonden, de dood. We geloven dat Hij na drie dagen en nachten in het graf te hebben gelegen, weer is opgestaan in een verheerlijkt lichaam.

De Heilige Geest is ons dagelijks stuur. Hij is onze Trooster, Helper en geeft ons wijsheid en inzicht.

Wakker

Met deze site willen we jou, als bezoeker, wakker schudden. Wakker in de zin van alert maken op de dingen die gaan komen. We zeggen wel tegen elkaar: “Jezus komt spoedig”, maar menen we dat ook en beseffen we dat het echt zo is? En zet dit ons dan in beweging? Gaan we erop uit om Jezus’ handen en voeten te zijn, gaan we het evangelie verkondigen en wel met zo’n gedrevenheid, omdat Jezus echt spoedig komt?

Wachters

Onze taak als wachter is om op de wacht te staan, om op deze manier te zien wat er gaat komen. Vervolgens is het onze verantwoordelijkheid om iets met deze kennis te doen! We mogen waarschuwen! Zoals een dichte spoorboom en knipperende lichten waarschuwen dat er een trein aan komt, mogen wij waarschuwen dat de komst van Jezus heel spoedig zal zijn! We zien het aan de barensweeën in de wereld en aan alle tijdslijnen die we volgen. Het is voor ons niet mogelijk, dat de aarde nog heel lang gebukt gaat onder de weeën: de geboorte gaat komen!

Nadenken

We hopen dat je gaat nadenken over de volgende punten:

 • ben ik een kind van God?
 • wie ben ik in Christus?
 • wat kan ik doen voor een ander en voor de Ander?
 • ben ik los van aards bezit?
 • ben ik wakker?
 • hoe kan ik in actie komen?

Bijbel lezen

BijbellezenWe hopen dat je ook meer gaat Bijbel lezen, om zo te onderzoeken wat er echt in Gods Woord staat. We vinden het essentieel dat je daarin ook in actie komt! Ga schatgraven in de Bijbel en ga ontdekken wat er echt staat! Vraag de Heilige Geest om duidelijkheid als je iets niet begrijpt en lees in verschillende vertalingen, in de context en zoek woorden op in de grondtekst. Wij gebruiken vaak deze sites: KJV Strongs en Blueletterbible.

Pijlers

De pijlers waarop wij deze site baseren zijn:

 • onze persoonlijke relatie met God
 • Gods Woord
 • de Bijbelse Feesten
 • de tijdslijnen
 • tekenen op de aarde en Israël
 • tekenen in de sterrenhemel
3.7 3
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Cor
Cor
4 april 2023 11:59

TIP: die + en die – , onder een mening, kunnen door iedereen met meerdere kliks veranderd worden!!! Graag veranderen anders geven deze tekens een verkeerd beeld!!
Ga verder zo in de kracht van de Heer ….en wees voorzichtig met je mening!
Ook, goed bedoelde, info uit de wetenschap kan misleidend Worden! Ik keek even naar de reacties op de vaccinatie mogelijkheid, destijds.

broedergroet

Cor