WILT U GODSKALENDER STEUNEN?

Godskalender heeft tot doel om mensen bewust te maken in welke bijzondere en profetische tijd we leven. We zien dat het dagelijkse nieuws en Bijbelse profetie meer en meer verweven is en dat willen we graag uitleggen door middel van het schrijven van artikelen en het uitbrengen van een nieuwsbrief. We vinden het boeiend om in deze tijd te leven, in deze generatie die al deze dingen ziet.

Het dagelijkse nieuws wat we volgen gaat met name over Israël en de ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

Daarnaast zien we nog meer dan ooit de noodzaak om het Evangelie te brengen, omdat we denken de tijd die we nog hebben, erg kort is. We verwachten namelijk de opname van de Bruidsgemeente, gevolgd door een tijd van grote verdrukking. Deze verdrukking eindigt met de glorieuze wederkomst van de Here Jezus Christus.

De middelen die we gebruiken om ons doel vorm te geven is deze website, het uitbrengen van  een nieuwsbrief en actief te zijn op Facebook.

Ondersteuning

Je kunt ons ondersteunen door middel van gebed. Gebed voor onszelf, maar ook dat Godskalender nog meer bekendheid mag krijgen. Daardoor ontstaat de mogelijkheid dat meer mensen ontdekken dat Bijbelse profetie vandaag de dag tot leven komt en vervuld wordt.

Daarnaast willen we je de mogelijkheid bieden om ons werk financieel te ondersteunen door middel van een gift. Je kunt dit doen door uw bijdrage over te maken op:

Bankrekeningnummer: NL40RABO0366506463 t.n.v. J. Vaartjes o.v.v. gift Godskalender. (voor giften vanuit het buitenland: BIC: RABONL2U)

We danken je hartelijk voor je ondersteuning, in welke vorm dan ook!