EEN NACHTMERRIE OF EEN DROOM DIE UITKOMT?

Word jij ook wel eens ‘s morgens wakker en hoopt dat de nare droom waar je al een half jaar in zit over is? Het zou wat zijn! Weer alles normaal! Weer met elkaar samenkomen zoals we gewend zijn, geen maatregelen, geen gehoorzaam de overheid meer. Het zou wat zijn!

Moeten we wellicht meer bidden? Meer op de bres staan? Onze God is toch groter dan COVID-19? Inderdaad God is groter: het is voor Hem een peulenschilletje om Corona de wereld uit te krijgen. Maar waarom doet God dat niet? Waarom is dit er überhaupt? Kunnen we niet snel terug naar ons “oude normaal”?

Waarheid

De waarheid omtrent COVID-19 weet alleen God, laten we daarin duidelijk zijn. Toch kunnen we als het ware meekijken met God en Zijn doel en plannen ontdekken. Dat stemt tot nadenken!

Hoe je het ook wendt of keert, de wereld wordt geregeerd door de duivel (Johannes 12:31) binnen de grenzen die God aangeeft. Zijn agenda is heel simpel: de kroon (corona) op de schepping moet vernietigd worden en daarbij laat hij geen middel ongebruikt. 

Mensen worden tegen mensen opgezet, er wordt verdeeldheid gezaaid en er komt een nieuwe wereldorde. Voordat die nieuwe orde er is, zal eerst de oude (economie) omver geworpen moeten worden.

We ervaren deze tijd als een tijd waarin we steeds meer in het nauw komen te zitten, alsof we in een net worden gevangen waar de bewegingsvrijheid steeds kleiner wordt.  

MAAR GOD!

MAAR GOD! Twee woorden die HET verschil maken vandaag de dag. Jezus Christus is onze Meestervisser; Hij mag ons vangen in Zijn net. Daar is de veiligheid, daar is de innerlijke vrede! Met Hem zijn wij meer dan overwinnaar. In Hem zijn wij, bewegen wij en leven wij (Handelingen 17:27).

Onderweg naar de nieuwe wereldorde en naar de grote verdrukking komt daar hét moment voor ons om opgehaald te worden. Vlak na Zijn opstanding openbaarde Jezus Christus Zichzelf aan de zee van Tiberias als de Meestervisser (Johannes 21:1-14). Het net moest aan de rechterzijde uitgeworpen worden en er werden 153 vissen gevangen. Deze vissen staan symbool voor alle volken en ook nu staat Jezus Christus klaar om Zijn net op te halen. Wanneer gaat Hij dit doen? 

Met een bazuin van God zal Hij Zijn Bruidsgemeente, Zijn net vol met wedergeboren christenen, ophalen. Dán zullen we voor altijd met Hem zijn!

Sta klaar, wees waakzaam en laat je vangen in Zijn net!

4.1 8
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Lyda
Lyda
1 november 2020 22:41

Prachtig!

Ramona
Ramona
26 oktober 2020 14:34

Amen🙏 Wij mogen vertrouwen hebben in God. Hij heeft altijd het laatste woord!

Tineke Bruining-miedema
Tineke Bruining-miedema
25 oktober 2020 14:51

Vrede en vreugde van de Heer zijn in mijn hart, omdat we leven in het vooruitzicht van onze Heer en Meester Jezus Christus. Hij komt spoedig terug om zijn bruid op te halen en dan zullen we voor eeuwig zijn waar Hij is.

Tom Koning
Tom Koning
25 oktober 2020 14:04

Een opname van de gemeente is niet bijbels. Jezus komt 1x terug. Dan vindt ook het Laatste Oordeel plaats. Dat is bijbels en zo wordt het in de kerken geleerd.

Ivonne
Ivonne
23 oktober 2020 23:54

Mooi gezegd en bemoedigend😁

DrM
DrM
23 oktober 2020 11:30

Op https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-eerste-signalen-van-een-maatschappelijke-ontwrichting-worden-zichtbaar het volgende:

“De eerste signalen van een maatschappelijke ontwrichting worden zichtbaarDit is niet de vooravond van de feest- maar van de doemdagen”

Door Han van der Horst

Ik denk dat de oude economische en maatschappelijke orde pas echt omver geworpen wordt wanneer er in o.a. het Midden-Oosten en tussen Rusland en de NAVO grote oorlogen uit zullen breken. Tezamen met de alsmaar erger worden tweede Coronagolf betekent dit totale economische en maatschappelijke verwoestingen, en misschien zelfs wel een burgeroorlog. Zal de Opname van de Gemeente wellicht in de komende winter plaatsvinden?

Dimitri
Dimitri
22 oktober 2020 21:29

Prijs de HEER

Albert
Albert
22 oktober 2020 21:15

“Vrede laat Ik u, Mijn vrede geef Ik u; niet zoals de wereld die geeft, geef Ik die u. Laat uw hart niet in beroering raken en niet bevreesd worden.” (Joh.14:27)

Roland van der Straaten
Roland van der Straaten
22 oktober 2020 21:15

Helder en verhelderend. Voor wie erover nadenkt en het begrijpt. Dan omsluit het net zich vanzelf om je, en ben je veilig in Zijn Hand. Dus laat je vangen !

Joke
Joke
22 oktober 2020 20:19

Duidelijk overzicht van alles wat er aan de hand is, zie uit naar de volgende Godskalender.Sta klaar, en ben gevangen in Zijn net, niet verdiend maar toch gekregen.