HET OPMERKELIJKE MERKTEKEN

Het internet stond deze week roodgloeiend, omdat iemand had ontdekt dat Bill Gates’ Microsoft een patent had aangevraagd in 2019. In maart 2020 werd dit gepubliceerd, waardoor we konden lezen dat er een techniek werd geïntroduceerd om betalingen te koppelen aan lichaamsactiviteit. NTEB berichtte er als één van de eersten over, lezers stuurden links naar Unravelations en zelfs Xander Meyer van Xandernieuws lijkt de weg weer teruggevonden te hebben naar het christendom, omdat het patentnummer natuurlijk wel héél bizar is. Dit nummer is namelijk 2020/060606

Patent

‘De activiteit van het menselijk lichaam die is gekoppeld aan een taak van een gebruiker kan worden aangewend in een miningproces van een cryptovalutasysteem. Een server kan een taak aan een apparaat van een gebruiker geven, die communicatief gekoppeld is aan de server. Een sensor die communicatief gekoppeld is aan, of bestaat in het apparaat van de gebruiker, kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker kunnen lichaamsactiviteitdata worden gegenereerd. Het cryptovalutasysteem dat communicatief gekoppeld is aan het apparaat van de gebruiker kan verifiëren of deze lichaamsactiviteit data voldoet aan één of meer voorwaarden die door het cryptovalutasysteem zijn bepaald, en cryptovaluta toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteit is geverifieerd.’ (Woordelijke vertaling van de beschrijving van het bewuste patent) 

Quantum dots

Zo’n techniek past natuurlijk helemaal in de quantum dots-technologie die mede dankzij Bill Gates tot stand kwam. Niet alleen kan hiermee iemands DNA worden aangepast via biosensing middels CrispR, maar ook kan data worden opgeslagen, zo meldt MIT. Die data kan worden uitgelezen via een simpele smartphone, vertelt het artikel verder. Bovenstaand patent zegt echter dat dat niet eens meer nodig is, omdat een sensor al gekoppeld is aan een server, zodat er geen ontkomen aan is.

De mogelijkheid om iets wel of niet te kopen hangt dus af van of je zo’n chip hebt en ten tweede of je lichaamsactiviteit bonafide is. Dit doet denken aan een nóg gruwelijkere versie van het social creditsysteem dat China twee jaar geleden invoerde. Met al die grote datastromen zal ook de komst van 5G zeer snel geïmplementeerd moeten worden. Ook daarover uitte Unravelations al eens zijn zorgen. Wees gerust; het systeem ís er nog niet. Maar het gáát komen. In de zogenaamde ‘grote verdrukking’ waar Jezus over sprak in Mattheüs 24. Een verdrukking waar wij als wedergeboren christenen aan zullen ontsnappen.

Hexakosioihexekontahexafobie

Dat is nog eens een leuk scrabblewoord. Hexakosioihexekontahexafobie is een officieel bestaande psychische stoornis waarbij een enorme angst is voor het getal 666. De reden dat ik dit noem, is omdat in dit lange en moeilijke woord een grote clou verborgen zit. In de Bijbel vinden we in het bekende Openbaring 13, wat spreekt over het merkteken van het beest, niet zomaar drie zessen. Dan zou er hexa-hexa-hexa of stigma-stigma-stigma hebben gestaan. Nee, we vinden er letterlijk het getal 600 (hexakosioi of beter gezegd chi), dan het getal 60 (hexekonta, of xi) en ten slotte het getal 6 (hexa, of stigma).

Om die reden kunnen we niet zo gemakkelijk zeggen dat 060606 een soort moderne versie is van zeshonderdzesenzestig. We kunnen in de laatste drie getallen weliswaar 60 en 6 herkennen, maar waar is 600? Zou Johannes dyscalculie hebben gehad en moeten we de eerste 3 cijfers in een andere volgorde zetten? Of is dit patent gewoon niet wat er bedoeld wordt in Openbaring 13? Hoewel het natuurlijk allemaal wel érg toevallig is om ‘per ongeluk’ zo te zijn, betwijfel ik of we zo gemakkelijk kunnen zeggen dat één en één twee is. 

Slot

Niettemin is het goed om alles rondom Bill Gates, de WHO, de nog te ontwikkelen corona-app en natuurlijk het toekomstige vaccin in de gaten te houden. Maar bovenal; vertel het evangelie zolang we hier nog zijn. Het goede nieuws dat Jezus is gestorven, begraven en opgestaan (1 Korinthe 15:1-6) als verzoening voor uw zonden, zodat u Zijn rechtvaardigheid kan ontvangen (2 Korinthe 5:21) en u eeuwig leven hebt (Johannes 3:16) als u daarin gelooft. Zo ontsnapt u niet alleen aan die grote verdrukking die aanstaande is, maar ook aan de straf op uw zonden, de eeuwige poel van vuur, en hebt u eeuwig leven dankzij Jezus Christus. God bless! 🙂

Met toestemming overgenomen van https://unrevelations.weebly.com

0 0
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
elin
elin
14 november 2020 07:05

mooie site , goede artikelen

Dimitrijackdewaal
Dimitrijackdewaal
20 april 2020 20:48

Mooi stuk over het merkteken