OVER ONS

Sinds december 2016 zijn wij ons meer gaan richten op de eindtijd en de vervulling van Bijbelse profetieën in deze tijd. We ervoeren dat God ons een nieuw gebied toevertrouwde, alsof er een nieuw puzzelstukje werd geplaatst in onze levenspuzzel en dat daardoor ineens de puzzel compleet was. Dit puzzelstukje hebben wij eindtijd genoemd. We wisten er wel wat van af, maar leefden in de veronderstelling dat het nog wel langere tijd zou duren dat Jezus terug zou komen, laat staan dat we nadachten over de opname van de gemeente.

Het begin

Zo rond de kerst keken we allerlei video’s via Internet, lazen we Bijbelstudies en begonnen in deJan Bijbel te schatgraven over dit onderwerp. Wij vinden het erg belangrijk dat de Bijbel en God zelf tegen ons spreekt en niet dat we allerlei mensen en leringen achterna rennen. Nee, we willen Jezus Christus volgen!

Het leek alsof er een sluier werd weggenomen, zoals ook in Daniel 12:4 staat beschreven

Maar u, Daniël, houd deze woorden geheim en verzegel dit boek tot de tijd van het einde. Velen zullen het onderzoeken en de kennis zal toenemen.

Wij zien onszelf als één van die velen, waardoor onze kennis toeneemt.

Website

Het idee ontstond en daarnaast het verlangen om over dit onderwerp een website te maken om ook anderen bewust te maken, wat er aanstaande is. Intussen zijn we nog steeds bezig om meer te leren over de eindtijd, over de opname, over de verdrukking en over Jezus’ wederkomst.

We hebben gekozen voor een positieve opzet van deze website, niet vanuit het Foto Hannieperspectief om angst te zaaien, maar vanuit het perspectief van Gods liefde voor ons. We zien de opname van de gemeente als een liefdesdaad, een reddingsactie.

Natuurlijk is dit onderwerp niet zonder discussie, dat zijn we terdege bewust. We merken dat christenen onder elkaar er verschillend over denken. En die verschillen mogen er zijn! We willen anderen niet overtuigen, maar laten nadenken. Nadenken over de eindtijd, de opname, de verdrukking, de wederkomst, kortom over de nabije toekomst. Het is ook uw toekomst tenslotte.

We hebben ontdekt dat we veel misvattingen hadden over dit onderwerp en ook deze misvattingen merken we ook bij anderen. Daarom hebben we ook pagina’s gemaakt met onderwerpen als: “een dief in de nacht” en “het uur en dag weet niemand”.

We vinden het goed om te vertellen dat we geen datumprikkers zijn en ons vasthouden aan één bepaalde datum; het is wel zo dat we hebben ontdekt dat heel veel tekenen en tijdslijnen naar de jaren 2017-2024 (de Joodse jaren 5777/5784) gaan. Dit maakt ons bewust, wakker en voorbereid voor de tijd die komen gaat.

Wachters

Wij zien onszelf als wachters, vanwege de kennis die we de laatste tijd hebben opgedaan. Daarom openen we onze mond, onze bazuin, om rond te bazuinen in welke bijzondere tijd we leven.

In Ezechiël 33 vers 2-7 staat mooi verwoord wat de taak van een wachter is:

Wanneer Ik een zwaard over een land breng, en de bevolking van dat land neemt een man ergens uit hun omgeving en stelt die voor zichzelf tot wachter aan, en die ziet het zwaard over het land komen, en blaast op de bazuin en waarschuwt het volk, als dan hij die het geluid van de bazuin hoort, die wel hoort, maar zich niet laat waarschuwen, en het zwaard komt en neemt hem weg, dan zal zijn bloed op zijn eigen hoofd rusten. Hij heeft het geluid van de bazuin gehoord en zich niet laten waarschuwen. Zijn bloed zal op hem rusten. Hij echter, die zich laat waarschuwen, redt zijn leven. Als de wachter echter het zwaard ziet komen en niet op de bazuin blaast, zodat het volk niet gewaarschuwd wordt, en het zwaard komt en neemt een leven onder hen weg, dan is dat leven wel in zijn ongerechtigheid weggenomen, maar zijn bloed eis Ik van de hand van de wachter. En u, mensenkind, Ik heb u aangesteld tot wachter over het huis van Israël. U zult een woord uit Mijn mond horen en u moet hen namens Mij waarschuwen.

Wij wensen u Gods zegen en Zijn Shalom bij het lezen van onze website. HIJ is het antwoord op al uw vragen!

John & Joanna

4.2 9
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Jolanda
Jolanda
25 juni 2022 14:08

Zijn jullie vanuit de stroming Jehova getuigen?

Joop
Joop
17 februari 2021 21:17

Boven dit deel van jullie site staat over ons. Ik heb het gelezen maar weet nog steeds niet wie jullie zijn.

Jacob Lubach
Jacob Lubach
16 januari 2021 01:42

Beste John en Joanna Jullie werk is uit God en door God onze Hemelse Vader geleid. De Heilige Geest leert jullie, dat merk ik uit alle schrijven van jullie. Leuk om met data te rekenen maar de ware data zullen we nooit te weten komen dat weet alleen de Vader. Het wordt daarom ook de hoogste tijd om mensen wakker te maken. Wij gaan niet naar de kerk of gemeente. We hebben er niets te zoeken we vinden er ook niets. Nooit een woord over de Wederkomst of de tijd waarin we leven. Ik vraag me werkelijk af of de… Lees verder »

Amares
Amares
9 november 2020 18:03

Mooi om te onderzoeken in wat Jahweh’s Woord ons te vertellen heeft,schatgraven en allerlei kostbare parels vinden

Shalom

Henk
Henk
24 september 2020 11:24

, we willen Jezus volgen!, ik zou het anders verwoorden we willen de Heren Jezus volgen, geeft iets van respect aan Hem mijn Heiland. God Zegen hiermee.