DE BOODSCHAP VAN DEZE TIJD

Vlak voor Kerst is er altijd de toespraak van het Koningshuis, een kerstboodschap van hoop en verwachting, terwijl de lastige zaken niet ontbreken. Ook dit jaar zal Koning Willem-Alexander met zijn toespraak te zien zijn.

Als Jezus Christus deze boodschap zou invullen en mocht vertellen hoe Hij ons en de wereld ziet, wat zou er dan voor boodschap doorklinken? Misschien wel deze:

In 2019 heb ik veel prachtige mensen terug zien komen naar een relatie met Mij, elke keer weer gaat er gejuich op als een ziel niet meer verloren gaat. Elke keer weer kan Mijn Vader meer van Zijn onbegrensde liefde kwijt. Maar Ik zie Mijn Vader ook verdriet hebben, verdriet om mensen die Hem niet willen accepteren en kiezen voor zichzelf. Dat doet Hem pijn, maar Hij weet dat Hij mensen geschapen heeft met een vrije wil. Toch geeft Hij niet op om deze mensen lief te hebben en omstandigheden te creëren waardoor ze alsnog voor Mijn Vader kiezen.

Ik weet dat je Mij soms niet begrijpt, als er pijn en verdriet is, als de golven te hoog lijken en jouw situatie uitzichtloos raakt. Ik weet dat je soms wilt opgeven en het niet meer ziet zitten. Weet dat Ik maar één noodkreet, één gebed bij je vandaan ben! Ik hoor jouw roep om hulp en Ik help altijd! Je ziet het niet altijd, maar Mijn hulp schiet nooit tekort.

Wereld

Als je kijkt naar het grote geheel, lijkt de wereld op instorten te staan en de duivel vrij spel te hebben. Toch mag je weten dat Mijn Vader hem niet meer ruimte geeft, dan Hij wil. Denk maar aan het verhaal van Job, ook daar was Mijn Vader de grote Regisseur. Het komt ook omdat je het borduurwerk aan de onderkant ziet, met allerlei knopen en losse draadjes. Maar Ik kan je verzekeren dat het van bovenaf een prachtig kunstwerk is en dat de laatste stukjes van het borduurwerk worden gemaakt. Het duurt niet lang meer, vertrouw Mij maar! Het Koninkrijk van Mijn Vader gaat er komen, en Ik zal de Koning zijn.

Nog even, nog heel even en dan zal Ik je ontmoeten. Niet zoals nu, als je met Mij praat en je hart uitstort of Mij aanbidt met een liefdeslied. Nee, er komt een dag dan zul je Mij zien! Ik zie er naar uit, naar die dag en Ik weet: jij ook! Het zal een onbeschrijfelijke en ontroerende dag zijn, dat we niet alleen in de geest verbonden zullen zijn, maar elkaar echt zullen zien! Alles is klaar om je hier te ontvangen en weet je: Ik wacht met smart op de bazuin van Mijn Vader. Dat is het moment waarop Ik je mag gaan ophalen, voor een ontmoeting in de wolken. Dan zullen we voor altijd samen zijn.

Mijn Boodschap

Waar Ik je in wil aanmoedigen is om vol te houden, juist in deze tijd waarin veel lijden is en je terneergeslagen kunt voelen. Kijk omhoog, daar vind je Mij, je Verlosser! Er ligt een kroon voor je klaar. Laat je niet langer een slavenjuk opleggen, maar wandel in de vrijheid, waar Ik mijn Leven voor heb gegeven. Mijn sterven en opstanding is voor jou; het is een gratis cadeau, wat je van harte mag aannemen. Dan heeft deze boodschap pas écht zin, als er in de korte tijd die rest, nog vele mensen Mij gaan aannemen als hun Redder en Verlosser. Ik heb alles gegeven, het is volbracht!

5 1
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Elke
Elke
27 maart 2020 18:41

Amen! Wat ben ik blij de Heer te mogen kennen! Ook al ben ik wel angstig in deze coronatijden. Hij weet mij telkens terug tot rust te brengen!

Feike Anne Kraaijinga
Feike Anne Kraaijinga
27 maart 2020 00:20

Hopelijk komt JEZUS weldra.!!

Feike Anne Kraaijinga
Feike Anne Kraaijinga
27 maart 2020 00:19

Prachtig en AMEN.!!

Steve E.J. Sapthu
Steve E.J. Sapthu
20 januari 2020 13:42

Sinds 2017 zijn er een aantal dingen gebeurd. IN 2017 werd het 1 en ander bevestigd wat in de Tijdlijn van GOD past. 01. 2017 was het jaar van 70 Jarige bestaan van Israel. 02. September gebeurd Openbaringen 12 in de HEMEL 03. 2016 op 2017 wordt gezien als mogelijk de laatste Jubeljaar 04. December. Trump bevestigd Jeruzalem als Hoofdstad van Israel. Wordt nu gezien als de 3e Koning Corres/Cirrus en is een vriend van elke Jood hierdoor. Dit heeft ook de intensietijd van de Rampen op Aarde versneld, waardoor we nu keer op keer een ramp voor de kiezen… Lees verder »