BRIEF VOOR ACHTERBLIJVERS

We weten niet 100% zeker of de opname van de gemeente binnenkort gaan plaatsvinden, maar we zijn wel wakker geschud! De verwachting dat de opname nabij is roept ons op om aan onszelf indringende vragen te stellen. Daarnaast roept het ons op om in actie te komen.

Achterlaten

BriefHoe laten we ons huis achter? Wie willen we nog vertellen wie Jezus voor ons is, over de ontdekkingen die we hebben gedaan en over de noodzaak keuzes te maken: Kies ik vóór Jezus of tegen Hem? Wat is nu nog écht belangrijk en welke dingen zijn bijzaak geworden?

Het is aan de ene kant vreemd om een brief voor achterblijvers te maken. We weten ook tegelijkertijd dat we ons verantwoordelijk mogen opstellen.

Brief

De brief is een leidraad en het staat je helemaal vrij om zelf tekst aan te passen. Print de brief uit en leg hem op een zichtbare plek in je huis, of bij je waardevolle papieren. De brief biedt je een laatste mogelijkheid om de achterblijvers te vertellen wat er gebeurd is en geeft aanwijzingen aan de achterblijvers. Je mag de brief vrij gebruiken, uitprinten en kopiëren. Natuurlijk is het altijd goed een brief achter te laten voor je nabestaanden, om nog iets te kunnen vertellen. Of om aanwijzingen te geven waar ze je waardevolle papieren kunnen vinden.

De brief begint met de volgende oproep:

“Brief voor diegenen die niet de opname van de gemeente hebben meegemaakt

Leg deze brief op een zichtbare plaats in uw huis, zodat uw kinderen, familieleden of vrienden, die achter zijn gebleven, het zullen vinden en lezen. Hiermee kunt u vertellen wat er met u is gebeurd en geeft u hen een kans om te begrijpen wat er komen gaat.

De komst van de Heer is zeer nabij! Wanneer Hij komt en ons tot Zich zal nemen in de wolken, dan kunnen wij niets meer tot onze kinderen, tot onze familieleden en vrienden zeggen, want de opname zal plotseling plaatsvinden.”

Hier vindt u de gehele tekst van de brief in Word: link

Hier vindt u de gehele tekst van de brief in PDF: link

4.5 2
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Ruud
Ruud
10 oktober 2022 22:59

De pdf kan je openen, Het word document wordt automatisch op je computer gedownload en kan je op je computer openen en veranderen resp. aanvullen.

Ruud
Ruud
10 oktober 2022 22:57

Prachtig, daar zat ik op te wachten. Je kan ook heel modern een videoberichtje maken.

Emma
Emma
5 augustus 2020 10:33

Brief is niet te openen..

Soraya
Soraya
27 juli 2020 18:17

Kan de brief niet openen op me mobiel en dan direct doorsturen naar me printer.