KOM SCHUILEN EN ONTMOET HEM

Hoe lieflijk is de woning van God, de HEER van de hemelse machten. Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de HEER. Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God (Psalm 84:1-2).

Wat geven deze woorden van de zonen van Korach, een Leviet, ons verlangen weer naar het ontmoeten van God. Dat ontmoeten kan elke dag en we hoeven niet naar de tempel om Hem te ontmoeten. Wat zijn wij daarin bevoorrecht, dat we weten dat de weg vrij is naar de levende God en dat Jezus Christus de Weg is naar een intieme ontmoeting met God.

Juist in het ontmoeten, vind je rust voor je ziel en kracht voor vandaag. In de stilte is Hij daar om je te overladen met Zijn liefde, Zijn trouw en Zijn genade. Ontvang het maar met geopende handen en een geopend hart! Het is als balsem voor je ziel! Het helpt om vol te houden in deze wereld met alles wat er op ons afkomt: oorlog, leugen en bedrog, het coronavaccin, persoonlijke trauma’s en gebeurtenissen. In alles mag je schuilen bij God, want God is een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood (Ps. 46-2). Bij God kom je nooit bedrogen uit.

Kom schuilen en ontmoet HEM!

0 0
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

0 Reacties