WELKE TEKENEN ZIEN WE IN 2017?

In 2017 vallen veel tekenen en tijdslijnen samen. Er valt zoveel samen in dit jaar, dat we dat niet kunnen negeren en mogen onderzoeken welke betekenis dit allemaal heeft.

Welke tekenen zijn er allemaal?

Openbaring:

Het teken zoals in Openbaring 12:1 en 2 staat: “En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw, bekleed met de zon, en de maan was onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren. En zij was zwanger en schreeuwde het uit in barensnood en in haar pijn om te baren”.

Via het computerprogramma Stellarium, is dit teken aan de hemel in de tijd te plaatsen. Wanneer was dit teken zichtbaar? Lees meer…..

50 jaar Jeruzalem

Op 24 mei 2017 viert Jeruzalem dat het vijftig jaar geleden herenigd werd tot één stad. Welke betekenis kunnen hieraan afleiden? Lees meer…..

100 jaar na de Balfour-verklaring

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Arthur James Balfour schrijft op 2 november 1917 een brief naar Lord Rothschild, een leider van de Joodse gemeenschap in Groot-Brittannië. In deze brief belooft hij een nationaal tehuis voor joden in Palestina, die zal bestaan naast de niet-joodse gemeenschappen in het land. Lees meer….

120 jaar na 1897

In 1897 werd door Theodor Herzl de Zionistische beweging opgericht. Deze man raakte overtuigd van een eigen thuis voor de Joden. Lees meer….

Bazuinfeest

De dag van de sjofar, wordt deze dag genoemd. In de Bijbel vinden we ook teksten over het blazen op de bazuin. Welke verbinding is er tussen het bazuinfeest en de opname van de gemeente. Lees meer….

21 augustus 2017

Op deze dag was een totale zonsverduistering in Amerika te zien. Dit was exact 33 dagen voor 23 september 2017 en 40 dagen voor Grote Verzoendag. Welke betekenis heeft dit? Lees meer….

0 0
Artikelbeoordeling
Abonneren op
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Maria Penders
Maria Penders
1 december 2018 18:49

WAT MOOI UITGELEGD, IK VERHEUG ME ZO OP DE KOMST VAN MIJN BRUIDEGOM EN HEILAND DE HERE JEZUS CHRISTUS, ALS GOD DE VADER ZEGT DAT JEZUS MAG GAAN DAN KOMT HIJ ZIJN BRUID HALEN, HEEL VEEL DANK MARIA.